Društveno odgovorno poslovanje

U pravcu ostvarivanja najviših standarda poslovanja, te postupajući kao društveno odgovorne kompanije, priređivači igara na sreću okupljeni u UPIS RS djeluju prema međunarodnim standardima odgovornog priređivanja igara na sreću (engl. responsible gaming) kako bi zaštitili igrače od štetnih posljedica igranja i obezbijedili postupanje u skladu sa propisima kojima se uređuje sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma.

odgovornost upis rs
zastita podataka

Bezbjedno korisničko iskustvo

Odgovorno priređivanje igara na sreću je širok koncept koji sadrži nekoliko politika i zahtjeva koji se primjenjuju na igrače kako bi svi bili sigurni da se poštuju najviši standardi kvaliteta. Odgovorno priređivanje nudi bezbjedno korisničko iskustvo koje štiti ljude od potencijalnih negativnih posljedica igranja.

Zaštita ranjivih grupa

Cilj donošenja programa i mjera, te odgovornog priređivanja i odgovornog igranja igara na sreću je suzbijanje negativnih posljedica igranja igara na sreću kako bi se umanjio rizik za društvo, posebno za ranjive grupe kao što su maloljetnici i lica sa rizikom prekomjernog, odnosno kompulsivnog igranja. Igranje treba tretirati kao zabavu, a ne kao sredstvo za stvaranje prihoda, pa se u tom pravcu i sprovodi program i plan sprovođenja mjera društveno odgovornog poslovanja.

zastita grupa upis rs
humanitarne aktivnosti upis rs

Humanitarne aktivnosti

Svi članovi Udruženja priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj čvrsto su i trajno opredijeljeni da uz apsolutno poštovanje zakonske regulative u svom poslovanju razvijaju i društveno odgovorno poslovanje koje se odnosi na socijalnu i humanitarnu podršku i pomoć pojedincima i organizacijama kojima je takva vrsta pomoći potrebna.

UPIS RS za bolji ugođaj u Narodnom pozorištu

UPIS RS za bolji ugođaj u Narodnom pozorištu

Udrženje priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj je krajem prošle godine Narodnom pozorištu Republike Srpske doniralo tehničku opremu čija je vrijednost nekoliko desetina hiljada konvertibilnih maraka. Za nekoliko dana, tačnije 16. januara, Narodno pozorište RS...

read more